Hulmursisolering Rude - Hvor meget kan du spare?

Med hulmursisolering skærer du toppen af varmeregningen, forøger din boligs energiklasse (og dermed dens salgsværdi), samt forbedrer indeklimaet.

Oveni det er hulmursisolering en af de bedste investeringer man kan lave – ofte tjent tilbage på bare et par år.

Vil du sikre dig, at du ikke betaler for meget, men stadig får miljørigtig og rentabel isolering? I så fald anbefaler vi, at du henter tilbud igennem vores samarbejdspartner, 3byggetilbud.dk, da:

Så nemt får du hulmursisoleret boligen

Beskriv opgaven & indsend

Beskriv her hvor mange mure, det drejer sig om samt hvor gammelt huset er.

Modtag 3 tilbud & vælg det bedste

De 3 bedste firmaer nær Rude sender tilbud på opgaven - du vælger frit

Isoleringen udføres med garanti

Isolatøren udfører opgaven, og med garantien er du dækket for op til 35.000 kr.

Over 560.000 opgaver - hvad siger brugerne?

I murede huse findes der ofte en hulmur bag facaden, som er omringet af en formur og en bagmur. Ved midlertidigt at fjerne enkelte mursten (eller bore hul i fugerne), blæses der et isoleringsmateriale ind i hulmuren. Det er en nem og relativ billig måde at efterisolere på

Hvor meget af varmeregningen man kan spare, afhænger af størrelsen på boligen, dens varmekilde, lokale forhold i Rude osv. Hulmursisolering er dog relativt billigt (ca. 10.000-30.000 kr for et typisk parcelhus), så investeringen er ofte tjent tilbage på ganske få år.

Vil du gerne halvere din varmeregning?

Slå til med det samme, så du kan begynde at spare tusindvis af kroner på din varmeregning. Det er uforpligtende og helt gratis, og du skal ikke gøre andet, end at indsende info på din bolig Rude – så klarer 3byggetilbud.dk resten!
Læs mere